Ce faci cu ouale ramase de la Paste

Ce faci cu ouale ramase de la Paste

De trei zile micul tau dejun consta in oua fierte. Ba mai mult, chiar si una din cele doua gustari ale zilei consta tot in oua fierte. Cum acestea sunt traditionale de Paste, nu au cum sa lipseasca din nicio casa, asa ca iti propunem cateva retete in care sa le folosesti. 

Atunci cand te plictisesti de ouale mancate cu drob si rosii, apeleaza la sugestiile noastre: 
 
 
Primavara este sezonul spanacului, iar ouale poti sa le iei gata fierte din cosul de pe masa din bucatarie. Aceasta reteta simpla este sanatoasa si foarte gustoasa, asa ca trebuie sa o incerci. 
 
 
Aceasta este o alta reteta de sezon, caci ceapa verde are cea mai multa forta primavara. Ai nevoie doar de 4 ingrediente, in afara de oua, si vei obtine niste aperitive delicioase. 
 
  
 
Daca ai mancat prea multa carne zilele astea, ar trebui sa faci o pauza. Indreapta-ti atentia spre ouale rosii, din care poti sa faci o salata cu cartofi si rosii. Uite aici reteta. 
  
 
Cum nu prea ai gatit cu sparanghel, acum este un moment tocmai bun. O portie de salata de sparanghel cu oua are 280Kcal, 13 grame proteine, 21 grame grasimi si 10 grame carbohidrati.
 
 
 
O salata rapida, cu ce gasim prin piata pe vremea asta, plus ingredientele de baza: cus-cus-ul si ouale. 
 
 
Suntem un site de diete, asa ca nu puteam sa nu-ti sugeram sa faci ceva util cu acele oua ramase de la Paste pentru silueta ta. Exista o discutie ca Adrian Brody a slabit 14 kilograme in sase saptamani in timp ce se pregatea pentru filmarile la "Pianistul". Actorul ar fi reusit sa atinga aceasta performanta urmand o dieta cu oua. Atunci acesta a explicat ca de fapt a adoptat o varianta a dietei in care se pot consuma oua la micul dejun, o portie mica de piept de pui la gratar, la masa de pranz, o portie mica, dar de peste si legume gatite la abur pentru masa de seara. Detalii, aici.
 
Foto: Hepta