Ingrediente pentru 4 portii: -1 kg de sparanghel, sare, -20 grame unt, 4 oua, -250 grame cherry. Ingrediente pentru sos: -1 legatura de arpagic, -1 legatura de patrunjel, -4 linguri cu otet din vin alb, -4 linguri cu ulei de masline, -sare, piper, 1 legatura de patrunjel. Mod de preparare Sparanghelul se curata si apoi se pune la fiert. Dupa aceasta se scot din apa manunchiurile si se lasa la racit. Se pastreaza 8 linguri din apa in care a fiert pentru sos. Se fierb ouale, se clatesc cu apa rece, se curata, se taie in cubulete. Se spala rosiile mici si se taie in 4 bucati. Se taie sparanghelul fiert in bucati, dupa care se adauga peste rosii si oua. Arpagicul se spala si se toaca marunt. Patrunjelul se spala si se marunteste. Intr-un bol se amesteca apa de la fiert cu otetul din vin alb si uleiul de masline. Se adauga sare, piper si verdeata. Sosul obtinut se toarna peste sparanghel, oua, rosii, dupa care se amesteca gentil. Patrunjelul ramas se taie si se presara peste salata. Valoarea nutritiva O portie are: 280Kcal, 13 grame proteine, 21 grame grasimi si 10 grame carbohidrati. Pofta buna!