Aceasta este cea mai buna omleta. Prepararea include cateva secrete, dar rezultatul este demn de toata lauda. Totul despre oua Folosesc aceasta ocazie pentru a pleda, din nou, in ciuda unor stiri despre al caror scop nu comentez, pentru utilitatea oului in dieta. Oul de gaina este o sursa sanatoasa de grasimi si proteine, la care se adauga vitamina B si D, este benefic pentru celula nervoasa, mentine sanatatea pielii si, in ciuda tuturor celor care sunt contrariul, afirm cu tarie ouale nu duc la cresterea colesterolului. In plus un om poate manca sase-opt oua pe saptamana fara nici o problema. Omleta este foarte buna la oricare din mesele principale, iar ideea ca nu este recomandat sa mananci oua la cina este o alta idee preconceputa. In ceea ce priveste aceasta omleta sa face foarte usor este gustoasa si ieftina. Afla ca a face o omleta buna nu inseamna ca trebuie sa bati cateva oua cu sete, pentru ca ceea ce rezulta este ceva cauciucat si dens. Cum sa fierbi un ou Secretul este ca la fiecare doua oua intregi sa adaugi un galbenus in plus. Din albusul ramas poti face separat o omleta de albus, pentru aceeasi masa. Nu bate ouale prea mult. Trebuie batute cu furculita, doar pana se omogenizeaza. Nu prajii ompleta in tigai foarte mari. daca o faci din oua multe, evident ca ai nevoie de o tigaie mare, daca daca sunt putine oua, foloseste o tigaie cu diametrul cat mai mic. Pune verdeturi in omleta, boabe de mazare, boabe de porumb sau rosii in ulei, taiate in bucatele. Nu folosi rosii crude, pentru ca sunt prea zemoase si strica omleta. merge insa perfect cu ardei gras, rosu sau verde, tocat in bucatele mici. legumele se pun mereu in tigaie cu doua minute inainate de a pune ouale batute. Amesteca in ompleta in tigaie, dar foloseste o spatula lata, pentru ca aomleta sa se desfaca in bucatele pufoase. Adauga branza rasa peste ompleta exact cand este gata, apoi rastoarna omleta in farfurie. Este suficient de fierbinte pentru ca branza sa se topeasca. Omleta se face la fel de bine in tigai antiaderente fie ca pui fie ca nu pui ulei. Serveste omleta alaturi de legume, salate si daca ai suficiente albusuri, pregateste si o omleta alba. Bate albusurile putin, atat cat sa se desfaca. Nu-i nevoie ca albusul sa se faca tare ca pentru bezele. Pune in omleta (si in cea clasica si in cea de albus) piper. Nu pune sare. aceasta se adauga la final, daca mai este nevoie. Omleta cu branza nu mai are nevoie de sare, de exemplu, scrie Yahoo Shine. Si un ultim sfat pentru a face cea mai buna omleta: nu o prajii niciodata pana se usuca.