Supa frantuzeasca de morcovi

|Otilia Ignat |
Supa frantuzeasca de morcovi

Cand auzi de supa de morcovi te gandesti la mancare pentru bebelusi sau la mancare de regim. Nimic mai gresit. Supa de morcovi cu nuca de cocos, adica supa frantuzeasca de morcovi este o experienta rafinata pe care o poti gasi in restaurantele de lux sau o poti face oricand la tine acasa.

    

Reteta originala de supa de morcovi vine din Ile-de-France. Ai nevoie de 500 de grame de morcovi, o nuca de cocos mica si intreaga, un litru de supa de carne, 50 de grame de unt, sare, piper, cateva frunze de telina.

Curata morcovii si taie-i in bucati. Pune morcovii la fiert in apa fierbinte si lasa-i circa 15-20 de minute. Scurge apa, adauga supa de carne si lasa supa sa colocoteasca. Pune totul intr-un blender si mixeaza.

Supa de morcovi cu susan si super-supa cu morcovi 

Pune din noua supa crema pe foc si adauga sucul din nuca de cocos. Rade nuca pe razatoarea mare si caleste-o in putin unt. Rastoarna totul peste supa. Adauga putina vedeata si serveste supa calda cu nuca de cocos proaspat rasa deasupra.

Este savuros!

Distribuie articolul pe:

COMPANIA utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile cu cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Înainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Cookie.

Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Nu uita totuși că poți modifica în orice moment setările acestor fişiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

Puteți merge chiar acum și să vă exprimați acordul individual la nivel de cookie: