O idee de supa energizanta, bogata in proteine, este supa marocana de naut, cu scortisoara, chimen si piper cayenne. Combinatia de condimente, pe care nu ne-am fi gandit sa le punem in aceeasi mancare, face din aceasta supa una cu adevarat inedita. Cum se prepara? Ingrediente: – o conserva de naut; – o jumatate de conserva de cuburi de rosii; – un morcov; – un sfert de radacina de telina; – 2 linguri ulei masline; – o ceapa tocata marunt; – 6 catei de usturoi pisati; – o lingurita rasa de scortisoara; – o lingurita de chimen macinat; – un varf de lingurita de piper cayenne; – o lingurita de paprika dulce; – o lingurita de zahar; – sare si piper dupa gust; – patrunjel pentru ornat. Mod de preparare: 1. Pune uleiul la incalzit intr-o tigaie. Adauga ceapa si usturoiul si amesteca pana se inmoaie, apoi adauga condimentele si mai amesteca pret de un minut. 2. Adauga rosiile, nautul, morcovii tocati, telina, zaharul si apa, cat sa acopere bine toate ingredientele. 3. Lasa supa sa fiarba, pune sare si piper, amesteca si mai pune apa, in functie de cat de subtire sau groasa vrei sa fie supa. 4. Dupa ce supa a fiert, orneaz-o cu patrunjel si serveste-o dreasa cu lamaie. Pofta buna! Citeste si Supa cu legume si linte pentru detoxifiere si slabire. Sursa: food.com Sursa foto: nishbakes.com