Indiferent daca esti sau nu adeptul vegetarianismului, incearca supa cu tofu si legume, este o supa usoara, bogata in proteine si nutrienti importanti pentru organismul tau. Cum se prepara? Ingrediente: – 2 linguri ulei; – 2 morcovi, tocati rondele; – un ardei gras tocat si el marunt; – 1 ceapa tocata; – o lingurita ghimbir maruntit; – 2 catei de usturoi; – un sfert de ceasca de sos de soia; – o mana de mazare; – 2 lingurite de otet de orez; – 2 lingurite de ulei de susan; – un sfert de lingurita de piper; – un sfert de varza, tocata cum iti place; – o bucata de tofu, tocata cuburi; – sare dupa gust; – patrunjel pentru ornat. Mod de preparare: 1. Pune uleiul la incins intr-o tigaie, adauga ceapa, usturoiul, ghimbirul, ardeiul si morcovii. Amesteca pana cand incep sa se inmoaie. 2. Adauga apa, sosul de soia, otetul de orez, uleiul de susan, mazarea si piperul. 3. In timp ce aceste ingrediente fierb, prepara branza tofu. Pune cuburile de tofu in ulei incins si lasa-le sa se rumeneasca pe ambele parti. Dupa ce se prajesc, pune-le pe un servetel ca sa absoarba uleiul. 4. Lasa supa sa fiarba vreo 15 minute, apoi adauga varza, branza tofu si mai lasa-le sa fiarba inca 10 minute. 5. Orneaza cu patrunjel si serveste cu orez. Pofta buna! Citeste si Supa tunisiana cu naut, legume si chimen. Sursa: food.com Sursa foto: stephsbitebybite.com