Cand spun “am gatit la padure” nu-i asa ca simturile va fug la gratare incinse, miros de mici si de mustar, bolurile de salate pe care se bat la final cunoscatorii si, uneori, legume ‘gratarite’. Si usturoi sub diverse forme de manifestare:) Da… si bere si lubenita. Suna bine daca stai 1-2 zile la iarba verde. Si daca nu esti vegetarian:) Rectific si spun “am gatit la padure, pentru aproape 3 saptamani, pentru o echipa care punea la cale un festival”. Una din cele mai faine intamplari din viata mea de “tu esti bucatareasa?”. O intamplare , care nu e chiar intamplatoare, a facut sa avem ocazia ( me & Mr. T) de a gati pentru organizatorii si voluntarii festivalului Waha. Vroiam sa mergem oricum in zilele de festival, asa ca propunerea de a merge si in perioada de pregatire a locatiei nu parea de respins. Acuma ar trebui sa recunosc ca planul de acasa era asa; profit de timp si mai scriu pe site retete, fac zilnic poze, poate fac si niste magiunuri pentru toamna ca tot gatim la ceaun. Dar planul din targ nu se potriveste cu cel de-acasa:). Asa ca va invit la un serial despre gatitul pe munte! Primul episod: Micul dejun pe munte! Alternativ, vedeti si ce ai nevoie la ascensiuni, ce alimente pentru efort colega noastra Andreea a fost in week-end sa cucereasca inaltimile!