Nu ti-au iesit analizele tocmai bine si vrei sa consumi mai multe alimente care scad colesterolul? Incearca salata verde cu avocado, branza si fructe de padure. Stiai ca verdeturile, fructul de avocado, migdalele, uleiul de masline, afinele, capsunile, zmeura si branza sunt printre alimentele cele mai recomandate cand vine vorba de scaderea colesterolului? Afinele si zmeura ajuta la curatarea peretilor arterelor, fructul de avocado, uleiul de masline, branza si migdalele contin grasimi sanatoase si fitosteroli care cresc nivelul de colesterol bun si il scad pe cel rau, iar verdeturile contribuie si ele la subtierea sangelui. Cum iti prepari salata care scade colesterolul? Ingrediente: – o salata verde; – o mana de spanac; – o cana de capsuni taiate jumatati; – o ceasca de afine; – o ceasca de zmeura; – 2 linguri de migdale taiate jumatati; – o ceasca de cuburi de branza de capra; – un avocado taiat cuburi; – 2 linguri ulei de masline; – otet balsamic. Mod de preparare: Toaca salata verde si spanacul si amesteca-le cu celelalte ingrediente. Adauga uleiul de masline si otet balsamic dupa gust. Pofta buna! Citeste si 3 salate sub 400 de calorii pentru un pranz satios. Sursa foto: http://iowagirleats.com/