Bine, salata nu contine chiar carne la gratar, ci carne de pui si sunca putin prajite, cu sos de gratar, dar gustul este delicios. In plus, contine quinoa, porumb si naut, deci sigur este un fel de mancare foarte sanatos. Partea buna este ca aceasta salata poate fi mancata rece, fara probleme si merge de minune in zilele caniculare. Ingrediente 2 cani de quinoa fiarta 1 cana de naut fiert 1 cana de boabe de porumb 4 felii de bacon taiata cubulete 2 bucati de piept de pui, taiat in cubulete 1 ceapa rosie, taiata felii 2 catei de usturoi, tocati sos de barbecue 1 borcan de ardei copti, taiati cuburi jumatate de lingura de boia de ardei afumat 4 cepe verzi coriandru sare, piper Incinge o tigaie, in care prajeste baconul pana cand devine crocant si pana cand grasimea se topeste, apoi scoate-l din tigaie si pune in loc ceapa. Las-o la foc mic pentru 10 – 15 minute, cu capac, pana cand se caramelizeaza, in timp ce amesteci din cand in cand. Adauga si usturioul si caleste-l pentru 30 de secunde, apoi scoate tot in tigaie si muta intr-un bol. Pudreaza puiul cu sare, piper, boia de ardei afumat si arunca-l in tigaie pentru 10 minute, dupa care adauga 1/3 cana de sos de barbecueb si redu focul la minim. Adauga ceapa, quinoa, nautul, porumbul, ardei copti, coriandru si ceapa verde. Amesteca bine si chiar inainte sa mananci, asaza si feliile de bacon.