Desert cu piersici la gratar si inghetata

Desert cu piersici la gratar si inghetata

Ultimele zile calduroase sigur sunt ocazia perfecta de a face un gratar pe cinste. Pe langa mici, pulpe de pui si somon, pune pe gratar si cateva piersici. Dupa ce iti vei pune burta la cale, sigur merge un desert racoritor. 

Ingrediente 
  • 2 piersici mari, coapte, taiate in doua 
  • 1 lingura de zahar
  • 1 cana si jumatate de inghetata de vanilie
  • 250 grame de zmeura
Asaza piersicile pe gratarul incins pentru 5 sau 6 minute, timp in care le si intorci o data. 
 
Intre timp, pregateste sosul. Intr-un bol, zdrobeste jumatate din cantitatea de zmeura si adauga zaharul si zmeura ramasa. 
 
In patru boluri de desert pune cate o jumatate de piersica, adauga inghetata si sos de zmeura. Atat de simplu de facut, dar cu un gust deosebit!