Tare bine ar mai merge uneori chipsurile din cartofi cand te uiti la filme, dar cand te gandesti cat sunt de nesatoase preferi sa ramai la popcorn. Exista totusi cateva alternative mult mai sanatoase. Chipsuri din cartofi Stiu ca ti-am promis alternative, dar poate ca tie iti plac la nebunie aceste chipsuri, asa ca trebuie sa te invat varianta sanatoasa. Cum marea problema a celor din comert este uleiul in care sunt prajite, vei alege tava, in locul tigaii. Taie cartofii in felii subtiri si coace-i in cuptor. Chipsuri din cartofi dulci Acestea ar putea fi un desert delicios, cu gust de dovleac. Poti sa presari putina scortisoara sau putin zahar brun. Chipsuri din mere Acestea au un bonus de fibre si de vitamine si merg foarte bine cu iaurt sau caramel. La fel poti face cu bananele sau cu alte fructe. Chipsuri din morcovi Le poti pentru gustarea de la serviciu si poti sa le mananci cu branza sau iaurt, sa le adaugi in supe sau salate. Chipsuri din dovlecei Acestea au un gust destul de apropiat de cele din cartofi, doar ca au coaja mai crocanta decat interiorul. Baga feliile de dovlecei la cuptor, cu putina sare si ulei de masline. Chipsuri din sfecla Sunt la fel de sanatoase ca cele pe care vi le-am recomandat mai sus, numai ca au o culoare parca te atrage cum patesc copiii cu dulciurile. Chipsuri de dovleac cu unt Topeste untul si stropeste cu el dovleacul taiat rondele subtiri. Presara cu parmezan, baga la cuptor, mananca si linge-te pe degete. Chipsuri din vinete Taie vinetele felii subtiri, stropeste-le cu ulei de masline, adauga sare si pier si baga la cuptor pe hartie de copt.