Desi seamana cu o omleta, budinca de oua, spanac si mozzarella poate face parte din micul tau dejun, dar si din pranz sau chiar din cina, daca mananci devreme. La doar 160 de calorii pe portie, cu 10 grame de grasime si 14 grame de proteine, aceasta budinca n-o sa te ingrase, ci doar o sa te hraneasca in mod sanatos. Ingrediente pentru 6 portii 2 lingurite de ulei de masline 4 cani de spanac 1 ceasca si jumatate de mozzarella slaba 2 fire de ceapa verde tocata 8 oua condimente, sare, piper Incalzeste cuptorul in timp ce ungi o tava cu ulei de masline. Intr-o tigaie, incinge uleiul ramas, adauga spanacul si caleste-l pentru 2 minute pana cand se inmoaie. Asaza spanacul in tava, peste care adauga apoi mozzarella tocata si ceapa. Bate ouale cu condimente, sare si piper si rastoarna-le peste celelalte ingrediente. Amesteca usor cu o furculita tot ce e in tava. Lasa omleta in cuptor pentru 35 de minute sau pana cand incepe sa se rumeneasca la suprafata. Dupa ce s-a racit pentru 5 minute, poti sa te bucuri de o masa delicioasa. Pofta buna! Incearca si salata cu spanac si linte verde.