Pui cu rosii si capere

Pui cu rosii si capere

Retetele cu pui sunt cele mai la indemana, mai ales dupa o zi obositoare la birou. Azi va propunem pui cu rosii si capere.

Ingrediente:

– 2-3 linguri ulei de masline;

– 4 bucati de piept de pui;

– 2 catei de usturoi tocati marunt;

– 2 linguri de capere;

– 3 cepe verzi taiate marunt;

– 10-15 rosii cherry sau 4-5 rosii mari;

– sare si piper dupa gust;

– 3 linguri de suc de lamaie;

– busuioc proaspat.

Mod de preparare:

1. Se incalzeste cuptorul, se unge o tava cu ulei si se pun bucatile de pui, sarate in prealabil. Se lasa la rumenit.

2. Dupa ce bucatile de pui se rumenesc pe ambele parti, adaugati un amestec din ulei, ceapa verde, usturoi, rosii, suc de lamaie si capere. Adaugati sare si piper cat va place. 

3. Lasati la cuptor inca 20 de minute. Ornati cu busuioc maruntit.

4. Serviti cu orez si salata.

Pofta buna!

Citeste si Piept de pui in crusta de parmezan.