O alternativa mai delicioasa la snitele este pieptul de pui in crusta de parmezan. Ingrediente: – 4 bucati de piept de pui; – 4 linguri faina; – 2 oua; – 2 linguri de lapte; – 4 linguri de parmezan ras; – 4 linguri de pesmet; – ulei; – sare si piper dupa gust; – putin coriandru sau oregano (optional). Mod de preparare: 1. Bateti bucatile de piept de pui ca pentru snitele. Adaugati sare si piper cat va place. 2. Puneti faina intr-o farfurie, in alta bateti ouale cu laptele, sarea si coriandrul, iar in alta farfurie amestecati pesmetul cu parmezanul. 3. Bucatile de pui se tavalesc prin faina, apoi prin ou, lapte si coriandru (sau oregano), dupa care prin pesmet si parmezan. 4. Ungeti o tava cu ulei si bagati bucatile de piept de pui la cuptor. Lasati-le sa se rumeneasca 40-45 de minute. 5. Daca nu aveti rabdare sa preparati aceasta reteta la cuptor, puneti ulei intr-o tigaie si prajiti bine bucatile de pui pe ambele parti. Ca sa nu fie prea uleioase, este bine sa asezati un prosop de hartie pe farfuria pe care le asezati. 6. Serviti cu broccoli. Pofta buna! Citeste si Piept de pui umplut cu broccoli.