Fratele urban al Hanului Berarilor, City Grill isi asteapta clientii in centrul vechi, pe diagonala de magazinul Victoria. Aglomerat mai tot timpul, restaurantul are look de cantina cizelata. Nu trebuie sa iti iei singur mancarea, insa astepti destul de mult si te trezesti uneori ca nu primesti ce ai comandat. Pun micile erori pe seama aglomeratiei. Am cerut vin rosu, am primit alb. Nu-i bai. Altceva m-a deranjat insa. Salonul de fumatori, ar trebui sa fie prevazut, de obicei, cu scrumiere asezate pe fiecare masa. Wrong! Am facut echilibristica ceva timp cu scrumul ca sa nu-mi cada din tigara pe jumatate fumata. Dupa 10 minute am primit si tacamuri. Nu m-am bucurat pentru mult de ele, din cauza ca un ospatar mi le-a sustras din fata ca sa le puna pe masa din spate, unde tocmai ajunsese comanda. Gestul m-a lasat interzisa. Ce m-a enervat cel mai mult a fost insa faptul ca dupa aperitiv, am fost rugati sa ne luam tacamurile murdare in mana si sa le tinem pentru urmatorul fel. Ati incercat vreodata sa mancati paste cu furculita cu care ati mancat salata de vinete ? Ei bine, daca va roade curiozitatea, aveti ocazia sa o faceti la City Grill. Mancarea traditionala e gustoasa. Am comandat rata pe varza, pentru ca nu aveau sarmale. Rata bine facuta, se desfacea in fasii rumene pe patul de varza, spre deliciul meu. Mmmm! Salata de vinete a fost si ea excelenta. La capitolul paste am o lista de critici. Rigattoni quattro formaggi am mai mancat, niciodata atat de prost facute. Presupun ca pastele erau facute in casa, altfel nu-mi explic continutul de coca din farfuria mea. Practic am primit o portie de coca usor facuta, plutind in branza. Ceea ce nu am putut manca. Tragand linie si adunand, la City Grill mergi pentru mancare romaneasca si primesti ceva bun. Serviciile lasa insa de dorit. Prefer Hanul Berarilor.