Ca sa coloram acest weekend sa facem un desert aromat, simplu si delicat. Budinca de cafea este delicata ca o inghetata. Ca sa faci budinca de cafea ai nevoie de sase felii de paine (orice fel de paine), doua plicuri de ness, 150 de grame de unt, sase oua, trei linguri de pesmet fin, o cana cu lapte, 150 de grame de zahar tos si putin unt pentru uns forma, plus o lingura de zahar pudra pentru pudrat budinca. Ingredientele sunt pentru patru-sase portii. Incepe sa pregatesti budinca de cafea prin a rupe in bucati painea. Pune painea intr-un vas. Pune lapte pe foc si cand se incinge bine adauga plicurile de ness (poti face, in loc, o cana de cafea concentrata, clasica, fara zahar, pe care o adaugi peste lapte). Rastoarna cafeaua peste paine si las-o sa se inmoaie bine. Pune totul intr-un blender, sau foloseste o furculita si transfoarma totul intr-o pasta. Freaca untul spuma cu zaharul, adauga galbenusurile si pesmetul. Adauga si pasta de paine cu cafea. Omogenizeaza bine. Bate spuma albusurile si incorporeaza-le in compozitia de baza, incet cu o spatula. Pune budinca la copt, intr-o tava rotunda, unsa cu uns si tapetata cu zahar, in cuptorul incins, la foc potrivit, timp de 40-45 de minute. Budinca se poate rasturna, este buna si rece si calda, este delicioasa simpla, dar merge excelent cu frisca.