Spanac cu usturoi si susan

Spanac cu usturoi si susan

Spanacul cu ulei de susan este o reteta sanatoasa si saraca in calorii. Daca sunteti la cura de slabire sau tineti post si nu stiti ce sa mai preparati, incercati acest fel de mancare.

Ingrediente:

– 2 linguri de ulei de masline;

– o lingura de seminte de susan;

– 4-5 catei de usturoi (tocati marunt);

– un ardei iute (tocat marunt);

– o jumatate de lingurita de ghimbir (tocat sau pisat);

– 300 de grame de spanac (proaspat);

– sare si piper dupa gust;

– o lingurita de otet.

Mod de preparare:

Turnati intr-un vas uleiul de masline, adaugati usturoiul, ardeiul iute si ghimbirul. Amestecati timp de 30 de secunde dupa care adaugati spanacul si lasati-l cateva minute sa se inmoaie. Adaugati otetul si semintele de susan, mai amestecati vreo 2 minute si gata.

Consumati acest fel de mancare cu orez.

Pofta buna!

Citeste si reteta la Mancare de urzici cu usturoi.