Salata de sfecla rosie cu branza feta

Salata de sfecla rosie cu branza feta

Sfecla rosie este un aliment foarte benefic pentru sanatate si este delicioasa mai ales daca este consumata sub forma de sucuri sau in salate proaspete. Ea ajuta la detoxifiere, imbunatateste circulatia sangelui, reduce nivelul colesterolului, energizeaza organismul, combate anemia si stimuleaza sistemul imunitar.

Azi va recomandam o salata de sfecla rosie, usor de preparat si foarte gustoasa.

Ingrediente:

– un borcan sau o conserva de sfecla rosie;

– 1 lingurita de suc de lamaie;

– 1 lingurita otet;

– 2 linguri ulei de masline;

– o ceapa rosie taiata fasiute;

– o ceasca de cubulete de branza feta;

– salata verde;

– sare dupa gust;

– mustar Dijon (optional);

– nuci (optional).

Mod de preparare:

Amestecati intr-un bol bucatelele de sfecla cu sucul de lamaie, salata verde tocata, ceapa, uleiul de masline, otetul si sarea, dupa care adaugati branza feta.

Aceasta salata este foarte buna si daca adaugati putin mustar Dijon si niste nuci.

Pofta buna!

Citeste si Salata de sfecla rosie cu hrean.