Astazi ne-am gandit sa spargem tiparul retetelor complicate si sa revenim puti la treburi mai de baza. Si ce-i mai de baza decat desertul? Sunt innebunita dupa bezele. Ce-i drept, mai mult dupa cele moi decat acelea tari, iar cele mai usor de facut sunt bezele cu extra arome, cum sunt si cele din reteta de astazi. E simplu, nu dureaza mult, costa putin si primesti o gustare dulce pe masura. In plus, ne-a luat prin surprindere gandul la o prajitura indiana si-am pus niste cardamon cat sa aibe o aroma absolut dementiala. Daca ai probleme in alegerea indulcitorului preferat, poti sa revii asupra sfaturilor noastre despre inlocuitul zaharului in retete. Iar daca te simti cu adevarat indrazneata, cand mai faci o tarta de fructe, pune ultimul strat de bezea cu cocos. O sa-i dai gata pe toti. Ingrediente: 1 nuca de cocos 2 albusuri varf de cutit de sare Indulcitor la alegere carf de cutit de cardamon optional coaja rasa de lamaie Mod de preparare: Sparge nuca de cocos si da-o pe razatoarea mica. Bate albusurile spuma. Adauga indulcitorul la albusuri si amesteca bine. Amesteca si cocosul ras si cardamonul. Pune-le cu lingura pe o tava unsa cu putin ulei Pune-le la cuptor timp de 18 minute la 220 de grade. Miezul ar trebui sa ramana moale. Presara coaja rasa de la o lamaie peste daca te simti aventuroasa Acum ramane doar sa nu exagerezi cu consumul. Pofta buna!