Ingrediente: – 3 dovleceii medii, taiati felii – o ceapa medie, taiata felii – 2 linguri de margarina sau unt – 50 gr de parmesan – 650 gr carne de vita – o lingura de faina – o lingurita de sare – un varf de cutit de piper – 30 gr ketchup Mod de preparare: Intr-o tigaie puneti untul sau margarina, si inabusiti dovleceii si ceapa cand se inmoaie. Dupa ce sunt gata puneti-i intr-o tava si adaugati parmesan pe desupra. In tigaia in care ati facut dovleceii, inabusiti carnea pana cand prinde culoarea maronie, apoi scurgeti grasimea si adaugati faina, sarea, piperul si ketchup. Amestecati si adaugati compozitia in tava, peste dovlecei. Coaceti 20 de minute la cuptor la 350 grade, cand este gata scoateti tava din cuptor si puneti parmesan pe desupra; acoperiti cateva minute si cand parmesanul s-a topit puteti servi. Informatii: Aceasta reteta este pentru 6 portii Pofta buna!