Vinete in stil japonez

Vinete in stil japonez

Ingrediente pentru vinete japoneze:

1 vanata, cojita si taiata cuburi
1 lingura zahar brun
3 linguri sos de soia
1 lingura otet din orez
½ lingurita ulei de susan
½ lingurita usturoi, maruntit
1 lingura ghimbir

Mod de preparare vinete japoneze:

1. Cojiti si taiati vanata in bucati de aproximativ 1,5 cm.
2. Stropiti putin o tigaie cu ulei vegetal.
3. Sote vanata in tigaie pana cand vanata se inmoaie.
4. Adaugati restul ingredientelor.
5. Amestecati cu vanata.
6. Mai lasati pe foc amestecand incontinuu pana cand vanata e gata si acoperita in totalitate de sos.

Informatii nutritionale:

Aceasta reteta este pentru 4 portii. O portie contine: 48 calorii, 1 g grasime, 0 mg colesterol, 4 mg sodiu, 287 mg potasiu, 10 g carbohidrati, 1 g proteine.

Pofta buna! Daca vi se pare interesant, incercati si vinete crocante.