Varza de Bruxelles cu bacon si castane

|Oana Racheleanu |
Varza de Bruxelles cu bacon si castane

Iti recomand sa faci aceasta mancare cand n-ai chef sa stai prea mult in bucatarie. Daca faci rost de castane gata fierte sau coapte, aproape ca nu mai trebuie sa faci nimic. 

 
Ingrediente 
  • 1,5 kilograme de varza de Bruxelles 
  • 200 de grame de castane (coapte sau fierte)
  • 200 grame de bacon
  • ulei
  • sare, piper 
 
Incinge cuptorul si in acelasi timp pune si apa la fiert. Cand da in clocot, fierbe varza de Bruxelles 5 minute, apoi raceste-o sub un jet de apa rece. 
 
Amesteca varza cu castanele taiate in jumatati, cu baconul si cu uleiul, apoi adauga sare si piper. Pune compozitia intr-o tava si bag-o in cuptor pentru 30 de minute. Amesteca dupa 15 minute, si opreste focul cand varza este aurie. 
 
O portie din acest fel de mancare contine 188 de calorii, 12 grame de proteine si 8 de grasime. 
 

Distribuie articolul pe:

COMPANIA utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile cu cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Înainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Cookie.

Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Nu uita totuși că poți modifica în orice moment setările acestor fişiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

Puteți merge chiar acum și să vă exprimați acordul individual la nivel de cookie: