Tocanita de ciuperci preparata dupa aceasta reteta nu este o simpla tocanita de ciuperci, ci este una dintre cele mai bune retete de tocanita de ciuperci. Diferenta este data de ingrediente "in plus" si de laptele de cocos inclus in reteta. Ca sa faci aceasta super tocanita de ciuperci ai nevoie de doua linguri cu ulei, o ceapa mare, un cartof, o vanata potrivita, 250 de grame de palarii de ciuperci, o lingura de pasta de tomate, o cana de supa de legume, o cana de lapte de cocos (se gaseste in toate marile magazine), o legatura de patrunjel, sare si piper. Prepararea este foarte simpla iar tocanita este gata in jumatate de ora (ne-am inspirat din metodele de bucatarit ale lui Jamie Oliver). Incepe prin a toca ceapa marunt. Curata vinata si cartoful si taie totul in bucati. Caleste in ulei incins ceapa cateva minute. Pune cartoful si caleste alte cateva minute. Stinge totul cu supa de zarzavat si laptele de cocos si lasa sa fiarba pentru 10 minute. Adauga palariile de ciuperci si vanata in bucatele. Adauga pasta de tomate (poti sa indraznesti si sa-ti folosesti imaginatia – pune un ardei iute, daca vrei o mancare picanta sau putina boia de ardei). Amesteca usor si mai lasa totul pe foc pentru alte 15 minute, iar la final pune patrunjelul tocat marunt. Din ingrediente rezulta patru portii. Fiecare are circa 200 de calorii, asa ca poti savura tocanita de ciuperci impreuna cu o felie de paine neagra, proaspata si pufoasa.