Tocanita cu pui si busuioc

Tocanita cu pui si busuioc
Cine are chef sa stea prin bucatarie sa ridice mana sus. Daca nu aveti chef, dar totusi vreti ceva gatit, va recomandam o reteta usoara si aromata: tocanita de pui cu busuioc. 
 
Ingrediente:
 
– 3 linguri ulei masline;
– 8 pulpe pui sau 4 piepti de pui;
– 2 ardei grasi, preferabil rosii;
– 1 lingura faina;
– putina sare;
– 5- 6 cartofi tocati cuburi;
– 150 ml vin alb;
– supa de pui;
– busuioc proaspat.
 
Mod de preparare:
 
Se rumenesc pulpele de pui, dupa ce in prealabil le-ati dat prin faina cu putina sare. Intr-un alt vas sotati ardeii si cartofii, turnati vinul alb si supa de pui, dupa care adaugati si pulpele de pui. Lasati sa fiarba inabusit 20 – 25 de minute si gata. La final adaugati busuiocul. Daca va place mai scazuta, puteti sa o mai lasati pe foc cateva minute.
 
Pofta buna!
 
 
Reteta am gasit-o in GoodFood.