Cine are chef sa stea prin bucatarie sa ridice mana sus. Daca nu aveti chef, dar totusi vreti ceva gatit, va recomandam o reteta usoara si aromata: tocanita de pui cu busuioc. Ingrediente: – 3 linguri ulei masline; – 8 pulpe pui sau 4 piepti de pui; – 2 ardei grasi, preferabil rosii; – 1 lingura faina; – putina sare; – 5- 6 cartofi tocati cuburi; – 150 ml vin alb; – supa de pui; – busuioc proaspat. Mod de preparare: Se rumenesc pulpele de pui, dupa ce in prealabil le-ati dat prin faina cu putina sare. Intr-un alt vas sotati ardeii si cartofii, turnati vinul alb si supa de pui, dupa care adaugati si pulpele de pui. Lasati sa fiarba inabusit 20 – 25 de minute si gata. La final adaugati busuiocul. Daca va place mai scazuta, puteti sa o mai lasati pe foc cateva minute. Pofta buna! Reteta am gasit-o in GoodFood.