Nu te lasa influentata de aparente. Nici macar atunci cand este vorba despre o reteta. Pare complicat, dar nu este! Pare ceva cu multe calorii! Nu este. Tiramisu cu fistic si spuma de fructe este un desert simplu, gustos si rafinat. Ca sa faci tiramisu cu fistic si spuma de fructe ai nevoie de biscuiti cu fistic, pe care ii prepari din 250 de grame de fistic, o lingura de pudra de migdale, patru albusuri de ou, 100 de grame de zahar, unt pentru uns o tava si de spuma de fructe pentru care ai nevoie de 300 de grame de fructe (foloseste fructe de sezon), 100 de grame de smantana degresata, doua linguri cu zahar pudra. Prepara mai inainte biscutii cu fistic. Bate spuma albusurile de ou. Adauga zaharul si continua sa bati pana ce rezulta o compozitie foarte tare. Adauga pudra de migdale si, la final fisticul macinat mare. Amesteca incet, pune biscuitii cu lingurita intr-o tava si coace-i in tava unsa cu unt. Trebuie copti la foc mic si sunt gata in 20 de minute. Scoate biscuitii si lasa-i sa se raceasca. O parte dintre ei sunt baza pentru tiramisu, restul sunt ideali cu lapte, la micul dejun sau la o gustare. Crema se prepara punand fructele curatate si spalate si, eventual taiate in bucati, daca este cazul intr-o cratita. Adauga zaharul si fierbe totul 10 minute, pana ce fructele devin moi. Striveste fructele cu o furculita, adauga smantana si omogenizeaza bine. Foloseste ce fel de mirodenii vrei tu. Poti pune vanilie, esenta de rom sau esenta de migdale. Tiramisu cu fistic si spuma de fructe se poate prepara cu capsuni si alte fructe rosii, dar si cu kiwi si banane, ori alte combinatii. De fiecare data o sa fie altceva! Pune biscuitii de fistic, pe fundul unor pahare. Daca vrei poti sfarama o parte din biscutii sau ii poti rupe in bucati. Deasupra pune crema de fructe si decoreaza cu fruste, frisca sau fistic macinat. Lasa tiramisu cu fistic si spuma de fructe la rece pentru o ora inainte sa servesti.