Pentru o cina vegetariana foarte gustoasa pregatim o farfurie de quinoa, peste care asezam un strat de morcov ras, tempeh si sos de miere cu susan. Este o mancare cu atat de multe proteine incat abia vei putea sa-ti termini portia. Ingrediente 3/4 cana de quinoa fiarta 2 cani de morcov ras 400 de grame de tempeh taiat cubulete 2 linguri de otet de orez 2 inguri de seminte de susan prajite 3 linguri de ulei de susan 4 linguri de sos de soia 3 linguri de miere 1 lingurita de amidon de porumb Amesteca morcovul ras cu otetul de orez, semintele de susan, 1 lingura de ulei si o lingura de sos de soia. Separat, incinge 2 linguri de ulei, adauga tempeh-ul si caleste pentru 7 – 9 minute. Intr-un bol mediu amesteca mierea, cu 3 linguri de sos de soia, 2 linguri de apa si amidonul de porumb. Pune in tigaie, peste tempeh si amesteca pana cand acesta este acoperit de sos, cam 1 minut. Imparte cantitatea de quinoa fiarta in 4 boluri, apoi pune deasupra amestecul de morcov si peste acesta, sosul cu tempeh.