Prin preajma noastra toata lumea e racita. Nici nu e de mirare, dar noi suntem pregatiti cu o reteta de la bunica mea, care ma vindeca in copilarie de guturai – supa de raceala. Este de fapt o supa de pui combinata cu supa de legume, se mananca, bineinteles, calda, acasa, pana cand te faci bine. Ingrediente supa pentru raceala: – 500 gr de carne de pui fara os, curatata de pielita – 100 gr de porumb – 1 cartof mare – 1 ceapa de marime medie – 100 gr de telina – 3 linguri de mustar – un sfert de lingura de piper – putin condiment de usturoi – 1,5 litri supa de legume (zeama de la o supa de legume fiarta separat) – 400 gr supa de pui (zeama de la puiul fiert) Mod de preparare supa pentru raceala: Se taie puiul in bucatele mici; intr-o oala se pune puiul taiat, porumbul, ceapa, cartoful, telina, mustarul, piperul si praful de usturoi; apoi se adauga supa de legume si de pui se amesteca , se acopera, se pune pe foc si lasati sa fiarba bine la foc mare. Informatii nutritionale pentru supa pentru raceala: Aceasta supa contine 187 de calorii, 21 gr de carbohidrati, 20 gr de proteine, grasimi 3 gr, fibre 3 gr, colesterol 60 mg. Pofta buna!