Supa minestrone vine tocmai din Italia si contine legume proaspete, de sezon, paste si parmezan. Astazi va invitam la o supa minestrone de toamna. Ingrediente 1 ceapa medie tocata 4 morcovi cubulete 4 tije de telina cubulete 1 dovlecel cubulete 1 cana de kale, tocate 2 cartofi mari, cuburi 2 catei de usturoi 1 conserva de rosii 3 cani si jumatate de supa de vita sau de legume 1 conserva de fasole parmezan 2 linguri de ulei de masline 1 crenguta de rozmarin proaspat Incinge uleiul intr-o oala, apoi caleste ceapa, morcovii, telina, dovleceii. Adauga usturoiul si rozmarinul si mai tine pe foc inca 2 minute. Pune si kalele, cartofii si rosiile tocate. Tine pe foc pana se inmoaie kalele, apoi adauga supa, fasolea si fierbe in jur de 40 de minute sau pana cand sunt gata cartofii. Serveste supa fierbinte, cu parmezan ras.