Aceasta supa este traditionala din Italia si aduce intr-un bol, la un loc, legumele proaspete, pastele si parmezanul. Este o mancare foarte sanatoasa si hranitoare, care difera de la anotimp la anotimp, in functie de ce legume proaspete se gasesc. Ingrediente jumatate de kilogram de fasole verde sau linte 2 morcovi 2 cepe 2 dovlecei 4 tije de telina 400 grame de rosii 2 maini de paste mici 5 catei de usturoi patrunjel, cimbru, busuioc ulei de masline parmezan Pune fasolea sau lintea la fiert in apa cu o lingurita de sare in timp ce pregateste legumele. Spala-le, curata-le si taie-le cuburi mari. Caleste ceapa pentru 3 minute intr-o tigaie cu ulei de masline incins. Adauga usturoiul si cimbrul, iar dupa 2 minute pune si restul legumelor. Dupa jumatate de ora de cand a inceput sa fiarba lintea, pune legumele calite si dupa alte 15 minute de fierbere adauga rosiile cuburi, fie ca sunt din cutie, fie ca sunt proaspete si le-ai oparit si decojit. Potriveste supa de sare, pune 2 frunze de dafin si dupa 5 minute adauga si pastele, care pot fi inlocuite cu orez. Mai lasa 5 minute pe foc, apoi serveste cu parmezan ras. Pofta buna!