Ingrediente: jumatate de kg de visine coapte bine 2-3 linguri de zahar coaja de lamaie 3-4 cuisoare esenta de vanilie apa (cam un litru si jumatate) 250 ml smantana dietetica Visinele se spala bine, si li se indeparteaza samburii si coditele. Se pun la fiert impreuna cu zaharul, cuisoarele si coaja de lamaie. Eu am folosit o bucata de coaja de lamaie careia i-am indepartat toata partea alba, dar, daca va place, o puteti rade in supa. Am lasat toata minunea la fiert, vre-o 15-20 de minute. La final, am adaugat esenta de vanilie si smantana. Am mai lasat-o sa dea un clocot, apoi am luat-o de pe foc si am lasat-o sa se raceasca. Normal ca nu am asteptat sa fie gata si am gustat-o! Sa stiti ca nu e rea nici calda, dar rece si cu frisca deasupra, e cevaaaa…. ! Supa de visine se este perfecta dupa ce a stat cateva ore in frigider. 100 de g de supa de visine contin: 72 g calorii, 1,5 g proteine, 0,5 g lipide si 13,1 g carbohidrati Tips: In locul visinelor se pot folosi cirese, piersici sau orice alte fructe va plac, din compot sau proaspete.