Supele sunt printre felurile mele de mancare preferate. Daca se fac repede si cu putine ingrediente sunt si mai bune. Iar daca unul dintre ingrediente este pestele, m-a cucerit definitiv. Iata reteta pe care o voi trece in top 5 cele mai bune supe: Supa de rosii cu biban Timp de preparare 20 de minute 2 portii 320 de calorii/portie Ingrediente: 150 grame morcovi mici (baby carrot) feliati 1 ceapa rosie taiata julien 1 lingura ulei de masline O jumatate de lingurita de cimbru 500 ml supa de pui 250 ml apa 350 grame file de biban, taiat in felii mari 4 florete de broccoli taiate in bucati 1 conserva de rosii in bulion O jumatate de lingurita piper negru Mod de preparare: Intr-o cratita mare combina morcovii, ceapa, uleiul, cimbrul si putina sare pentru gust. Lase-le pe toate la gatit la foc mediu timp de 5 minute, pana ce se inmoaie putin. Adauga supa si apa. Lasa-le sa dea in fiert iar apoi adauga pestele, broccoli, rosiile si piperul. Redu focul, acopera cratita cu capac si lasa supa sa fiarba pana ce pestele este facut, aproximativ 8 minute.