Supa de rosii cu biban

Supa de rosii cu biban

Supele sunt printre felurile mele de mancare preferate. Daca se fac repede si cu putine ingrediente sunt si mai bune. Iar daca unul dintre ingrediente este pestele, m-a cucerit definitiv.

Iata reteta pe care o voi trece in top 5 cele mai bune supe:
 
Supa de rosii cu biban
 
Timp de preparare 20 de minute
2 portii
320 de calorii/portie

Ingrediente:
 
150 grame morcovi mici (baby carrot) feliati
1 ceapa rosie taiata julien
1 lingura ulei de masline
O jumatate de lingurita de cimbru
500 ml supa de pui
250 ml apa
350 grame file de biban, taiat in felii mari
4 florete de broccoli taiate in bucati
1 conserva de rosii in bulion
O jumatate de lingurita piper negru
 
Mod de preparare:
 
Intr-o cratita mare combina morcovii, ceapa, uleiul, cimbrul si putina sare pentru gust. Lase-le pe toate la gatit la foc mediu timp de 5 minute, pana ce se inmoaie putin.
Adauga supa si apa. Lasa-le sa dea in fiert iar apoi adauga pestele, broccoli, rosiile si piperul. Redu focul, acopera cratita cu capac si lasa supa sa fiarba pana ce pestele este facut, aproximativ 8 minute.