Supa de pui cu porumb imi aminteste de momentul in care am descoperit bucataria chinezeasca, dar daca adaugam si avocado deja este ceva nou si interesant. Este o supa racoritoare si hranitoare de vara, de facut pentru intreaga familie, chiar si pentru mofturosi. Ingrediente: 2 felii tocate de bacon 1 ceapa tocata 3 linguri de faina 1 kilogram de cartofi noi 6 cani de supa de pui 4 cani de carne fiarta si tocata de pui 3 cani de boabe de porumb 2 rosii medii fara seminte si tocate 1/4 cana de smantana 1 avocado tocat 2 lamai taiate felii coriandru, sare, piper Intr-o oala mare caleste baconul pana cand se topeste grasimea. Adauga ceapa si caleste-o pentru 3 minute la foc mediu. Pune faina si amesteca pentru 3 minute. Adauga cartofii si supa de pui, iar cand cartofii sunt fierti pune carnea de pui si porumbul si da in fiert. In bolurile in care servesti supa pune si rosiile, avocado, coriandru, zeama de lamaie, sare si piper dupa gust. Pofta buna!