Pe cat de simpla este denumirea, pe atat de usoara este si reteta. Aceasta este o supa pe care sa o faci cand ai putin timp la dispozitie si ti-e dor de mancarea chinezeasca. In principiu n-ai nevoie decat de doua ingrediente (supa si oua), dar poti sa o imbogatesti si cu o mana de quinoa. Ingrediente 4 cani de supa de pui 1 lingura de amidon de porumb 4 albusuri de ou batute usor (poti sa pui oul intreg, dar supa va iesi tulbure) jumatate de lingurita de ghimbir ras cateva picaturi de ulei de susan (optional) 2 cepe verzi tocate un sfert de lingurita de piper sare Incalzeste supa de pui, iar separat amesteca amidonul cu putina apa, apoi adauga pasta in cratita. In momentul in care supa incepe sa fiarba, adauga piperul, ghimbirul, sarea si uleiul de susan. Lasa focul la mic si mai fierbe pentru un minut, doua. Da supa la o parte si amesteca cu un tel. Toarna usor albusurile batute in supa, in timp ce amesteci continuu, apoi adauga si ceapa verde si quinoa fiarta.