Astazi v-am pregatit supa de leguma cu putine calorii, ideala pentru acele persoane care urmeaza o dieta hipocalorica. Pentru aceasta aveti nevoie de: 1 lingura cu ulei de masline, 1 morcov (feliat), 1 ceapa (taiata felii), 2 catei de usturoi (maruntiti), ¼ de cana cu linte, 2 lingurite cu pasta de rosii, 1 cana cu suc de rosii, 1 lingura cu busuioc (uscat), 1 pastarnac (maruntit),1 legatura de patrunjel (tocata fin),1 lingura cu oregano (uscat), 6 cesti cu legume (le alegeti voi, dar aveti grija, daca optati pentru cartofii puneti doar cativa). Ingrendietele sunt pentru 9 persoane, iar timpul necesar pregatirii supei este de 90 de minute. O floare la ureche, va zic! Daca v-ati asigurat ca aveti toate ingredientele necesare supei, eu zic sa trecem la cel de-al doilea pas, nu? Puneti apa la fiert si adaugati cele 6 cesti cu legume (dupa ce in prealabil le-ati curatat si tocat marunt). Lasati legumele sa fiarba si intre timp caliti ceapa, morcovul, pastarnacul si usturoiul in uleiul de masline pentru aproximativ 5 minute sau pana cand devin fragede. Apoi transferati legumele calite in supa, dar si restul de ingrediente. Puneti din nou vasul pe foc si lasati-l sa fiarba pret de 30 de minute. Supa se poate servi rece cu felii de paine prajita. Sa aveti pofta!