Daca va place supa cu galusti mai colorata, nu ezitati si adaugati-i rosii, este delicioasa. Ingrediente: – 3 cepe mari curatate de coaja; – 2 morcovi tocati cat de mare va place; – 3-4 rosii coapte bine, fara pielita, tocate marunt; – 1 dovlecel taiat cuburi; – un sfert de radacina de telina; – 2 cartofi taiati cuburi; – un pastarnac; – ulei de masline; – 1 ou; – gris; – patrunjel; – sare dupa gust; Mod de preparare: 1. Puneti o oala plina cu apa la fiert. Adaugati cepele intregi, morcovul, telina si pastarnacul. 2. Dupa 5-7 minute de fiert, adaugati cartofii si rosiile. 3. Dupa alte 5-7 minute de fiert, adaugati si dovlecelul tocat cuburi, plus sare dupa gust. 4. Dupa ce se fierb toate ingredientele, scoateti ceapa, pastarnacul si telina si aruncati-le. 5. Faceti intr-un bol galustele. Bateti bine oul, dupa care adaugati putin ulei de masline si putina sare. Adaugati treptat grisul pana se face o pasta de consistenta smantanii. Uleiul de masline ajuta galustele sa nu se intareasca si sa fie pufoase. 6. Puneti galustile in oala cu o lingurita si stingeti focul. 7. Ornati cu patrunjel. Pofta buna!