Supa crema de rosii

|Livia Caled |
Supa crema de rosii

Supa de rosii este o reteta delicioasa, ideala pentru o cina usoara.

Ingrediente:

– 500 ml suc de rosii facut in casa sau 2-3 linguri de pasta de rosii;
– o jumatate de kg de rosii decojite;
– o ceapa mare;
– doi morcovi;
– o telina;
– o radacina de patrunjel sau pastarnac;
– 2 catei de usturoi;
– 2 linguri de ulei de masline;
– verdeata de care va place;
– sare si piper dupa gust;
– 2 linguri de smantana pentru ornat.

Mod de preparare:

1. Toaca ceapa, morcovul si telina in bucati mari si pune-le la fiert in jumatate de litru de apa. Acopera-le si lasa-le sa fiarba vreo 20 de minute. Adauga rosiile, sucul de rosii, usturoiul tocat marunt, ierburile si lasa totul sa mai fiarba vreo cateva minute. Pune uleiul.

2. Foloseste un blender pentru a trabsforma totul in crema. Serveste cu smantana. Potriveste cu sare, piper si, eventual, putin zahar.

3. Serveste cu crutoane.

Pofta buna!

 

Distribuie articolul pe:

COMPANIA utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile cu cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Înainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Cookie.

Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Nu uita totuși că poți modifica în orice moment setările acestor fişiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

Puteți merge chiar acum și să vă exprimați acordul individual la nivel de cookie: