Supa crema de sfecla rosie coapta cu mar

Supa crema de sfecla rosie coapta cu mar

Astazi sarbatorim Ziua Pamantului si cum altfel decat printr-o reteta ce combina roadele de la suprafata cu cele ascunse in scoarta Pamantului? intotdeauna uitam cat de gustoasa poate fi sfecla rosie, iar aceasta reteta incredibil de usoara ne aduce mai aproape de savoarea sanatoasa a culorii magenta in farfurie.

 

Ingrediente:

  • 3 sfecle rosii medii
  • 1 mar verde
  • o lingura de ulei de masline
  • 400 ml apa
  • 200 ml cidru de mere
  • o lingurita de sare

 

Mod de preparare:

  1. Dupa ce ai decojit sfeclele si marul, taie-le cubulete egale.
  2. Adauga ulei de masline si pune-le la cuptorul incins la 200 C timp de 30 de minute.
  3. Testeaza sa fie fragede cu o furculita, iar cand sunt gata, trece-le prin blender pana devin piure.
  4. Adauga apa, cidrul si sarea

Pofta buna!