Ingrediente: – 500 grame de morcovi, taiati in bucati medii – 100 grame de unt – 1 lingurita extract de vanilie – 3 oua – 3 linguri de faina – 1 lingurita praf de copt – ½ lingurita de sare – 100 grame zahar Mod de preparare: Preincalziti cuptorul la 220 grade Celsius. Pregatiti o caserola termorezistenta. Fierbeti intr-o oala mare apa cu sare. Adaugati morcovii si fierbeti pana sunt moi, 15-20 minute. Scoateti morcovii si pisati-i, apoi adaugati untul, extractul de vanilie si ouale si amestecati bine. Adaugati peste faina, praful de copt, sarea si zaharul, amestecati bine pana se omogenizeaza. Transferari amestecul in caserola. Introduceti la cuptor timp de 45 minute. Portii: 6 Calorii: 318; Grasimi: 17.6 g;Colesterol: 106 g; Sodiu: 492 g;Fibre: 2,6 g; Proteine: 4,5 g. Pofta buna!