Timpul necesar prepararii este de 50 de minute. Ingrediente pentru 4 portii: -400 de grame de pulpa de miel, -2 linguri cu ulei de masline, -2 catei de usturoi, faina, -sare, piper macinat, -1 lingurita condimente, -750 de grame de cartofi de fiert, -unt (pentru ungerea tavii), -nucsoara rasa, -frunze de salvie, -150 de ml de smantana, -100 de ml lapte cu 1,5% grasime, -50 de grame de cascaval ras, -30 de grame de unt. Mod de preparare Se taie carnea de miel in felii cat mai subtiri, se dau prin faina. Se incinge uleiul, se adauga feliile de carne si se prajesc. Se curata un catel de usturoi si se toaca marunt. Se freaca bine feliile de carne cu usturoiul tocat, sarea, piperul si condimentele. Se curata cartofii si se taie in felii subtiri. Se taie in doua al doilea catel de usturoi si se unge tava cu jumatatile, iar apoi cu unt. Se incalzeste cuptorul la 220 de grade Celsius. Jumatate din feliile de cartofi se aseaza in tava termorezistenta, de asa maniera incat sa se acopere partial una pe alta. Se adauga sare, piper si nucsoara, apoi se pun deasupra feliile de carne. Se preseaza jumatate din frunzele de salvie, iar apoi se aseaza restul feliilor de cartofi si se condimenteaza. Se amesteca smantana cu laptele si se toarna peste sufleu. Se preseaza cascavalul ras si untul bucatele. Se coace la cuptor 50 de minute. Inainte de servire si adauga si restul de frunze de salvie. Valoarea nutritiva O portie are: 650 Kcal, 27 grame de proteine, 45 de grame de grasimi, 6 grame de carbohidrati. Pofta buna!