Iata o idee de desert bun in curele de slabire, pentru diabetici si pentru cei care iubesc merele autohtone, dar si o picatura de exotic. Acesta este sufleul de mere cu migdale ๐ Ingrediente sufleu de mere cu migdale: – 3 mere curatate si taiate felii – 50 gr apa – 3 linguri de zahar brun sau inlocuitor de zahar – jumatate de lingura de esenta de migdale – 5 oua albe – 50 gr de migdale taiate marunt Mod de preparare sufleu de mere cu migdale: Intr-o tigaie se pun merele si apa si se fierb la foc mare; dupa ce au dat in fiert, se pune un capac si se amesteca din 10 in 10 minute pana cand merele sunt gata. Apoi de adauga zaharul si esenta de migdale, se ia de pe foc si se lasa la racit. Pana cuptorul se incalzeste la 400 grade, amestecati cu mixerul la viteza mare ouale pana cand compozitia se ingroasa; apoi se amesteca cu merele si se aseaza intr-o tava rotunda si se pune la cuptor timp de 15 minute. Inainte de servire se adauga pe deasupra migdalele maruntite. Sufleul de mere cu migdale este chiar inedit, si cu siguranta veti fi incantati de acest desert usor de preparat si cu putine calorii. Pofta buna !