Sufleu de conopida

SUFLEU DE CONPIDA  500 g conopidă – 100 g unt – 300 g brânzica ARLA – 100 g făină – 2 ouă – 1 legătură mărar – sare Modul de preparare? Precum v-am obiÈ™nuit, este unul uÈ™or: Conopida se spală, se desface bucheÈ›ele È™i se fierbe 10 minute în apă cu sare. Se amestecă brânza de vaci sau, în funcÈ›ie de preferinÈ›e, brânza telemea (desărată parÈ›ial) cu făina È™i mărarul. Se bat cele 2 ouă È™i se adaugă în compoziÈ›ie. Într-un vas yena tapetat cu unt se pun bucheÈ›elele de conopidă È™i se toarnă deasupra amestecul de ou, brânză ,făină È™i mărar. Se lasă la cuptor, până se gratinează. Se serveÈ™te fie cald, fie rece. Cu iaurt. Poftă mare!