Suc de visine

|Diana Borca |
Suc de visine




Ingredientele nu-s mare filozofie: o mana mare de visine, cateva feliute subtiri dintr-o bucata de fagure cu miere, gheata si o cescuta de apa. 

Visinele se lasa putin in apa rece inainte de a le folosi pentru a ne asigura ca nu au locatari nedoriti.

Apoi le scoatem samburii si le curatam de frunzulite si codite.

Am folosit fagure pentru ca are o aroma deosebita si nu e nevoie decat de foarte putin pentru a compensa acreala visinelor, dar fiind destul de greu de gasit, puteti folosi in loc o lingurita de miere.

Punem totul in blender si amestecam pana toate visinele sunt zdrobite complet.

Eu il beau direct asa, cu tot cu pulpa care imi place foarte mult dar se poate strecura cu usurinta pentru a avea un suc mai apropiat la consistenta de cel cu care suntem obisnuiti din comert.

  

 Sa fiti sanatosi!

 

Distribuie articolul pe:

COMPANIA utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile cu cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Înainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Cookie.

Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Nu uita totuși că poți modifica în orice moment setările acestor fişiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

Puteți merge chiar acum și să vă exprimați acordul individual la nivel de cookie: