O gustare crocanta si delicioasa. Ingrediente: – 900 gr praz curatat si taiat felii – un sfert de lingura de chimen – un sfert de lingurita de sare – un varf de cutit de piper alb – 50 gr supa de pui ( zeama de la un pui fiert) – 3 foi din aluat ( foi de placinta) Mod de preparare: Se unge o tava cu putin ulei, se adauga prazul taiat si se lasa la foc mediu 5 -10 minute, pana cand se inabuseste bine. Dupa 10 minute se adauga chimenul, sarea, piperul, supa de pui si se mai lasa 10 minute la foc mare, pana cand zeama se absoarbe. Incalziti cuptorul la 400 grade; Foile de placinta se ung cu putin ulei si fiecare foaie se taie in 3 parti. Se iau 2 linguri din compozitia de praz si se pun pe foile de placinta; apoi puteti sa rotiti sau sa impaturiti fiecare foaie. Se unge o tava cu putin ulei si se pun pachetele de praz si se lasa 20 de minute la cuptor. Informatii nutritive: 52 de calorii, proteine 1 gr, carbohidrati 11gr, grasimi 1 gr, fibre 1 gr, sodiu 107 mg. Pofta buna!