Spaghete Napoli

Spaghete Napoli

Te-ai intors seara tarziu de la birou si nu ai chef sa stai prea mult prin bucatarie, insa vrei ceva foarte bun? Iti recomandam spaghetele Napoli, sunt delicioase si usor de preparat.

Ingrediente:

– o jumatate de pachet de spaghete;

– 3-4 linguri de ulei de masline;

– 1 ceapa;

– 4 catei de usturoi;

– 6-7 rosii;

– patrunjel tocat marunt;

– busuioc proaspat;

– sare si piper dupa gust;

– cateva frunze de telina taiate marunt.

Mod de preparare:

Se fierb pastele al dente, adica un minut mai putin cat scrie pe pachet, se oparesc rosiile, se decojesc si se toaca nu foarte marunt. Intr-o tigaie puneti ceapa si usturoiul tocate marunt sa se perpeleasca in putin ulei de masline, cam 30 de secunde, dupa care adaugati rosiile, putina sare, patrunjelul, o parte din busuioc si telina. Lasati-le la fiert vreo 20-30 de minute. La final, adaugati busuiocul ramas, plus piper dupa gust, si puneti sosul peste paste. Ornati cu parmezan.

Pofta buna!

Reteta am gasit-o in Franke’s Treats.