Spaghetele cu ciuperci si busuioc sunt foarte gustoase si satioase. Ingrediente: – un pachet spaghete; – o conserva de ciuperci champignon; – 3 catei de usturoi, tocati; – o ceapa mica; – o jumatate de cutie de rosii tocate; – 2 rosii mari tocate marunt, fara pielita; – ulei de masline; – 1 ardei iute tocat marunt; – busuioc proaspat; – sare si piper dupa gust; – parmezan pentru ornat. Mod de preparare: 1. Intr-o tigaie din teflon caliti in ulei de masline usturoiul si ardeiul iute, cam 15 secunde, sa nu se arda. 2. Adaugati ceapa mica tocata marunt, ciupercile, sarea si piperul si gatiti la foc mediu timp de cateva minute. 3. Reduceti focul si amestecati incotinuu, adaugati pasta de rosii si rosiile tocate. 4. Acoperiti tigaia si lasati pe foc sa fiarba vreo 10 minute. 5. Adaugati la sfarsit busuiocul tocat marunt. 6. Intre timp fierbeti pastele al dente. 7. Turnati sosul de ciuperci peste spaghete si serviti cu parmezan ras pe deasupra. Pofta buna!