Ingrediente: – ulei vegetal – o ceapa mica, curatata si taiata subtire – 50 gr morcovi taiati subtire – 50 gr telina, taiata subtire – 3 catei de usturoi zdrobiti – jumatate de lingura de oregano – jumatate de lingura de tarhon – jumatate de lingura de cimbru – jumatate de lingurita de miez de nuca – 220 gr sos de rosii – 220 gr rosii taiate – 50 gr vin alb – 340 gr legume congelate, taiate – sare si piper dupa gust Mod de preparare: Intr-o tigaie se pune uleiul vegetal, apoi adaugati ceapa, morcovii, telina, usturoiul si se inabusesc 5 minute la foc mediu. Adaugati oragano, tarhonul, cimbrul si miezul de nuca si mai lasati 2 minute pe foc. Se adauga sosul de rosii, rosiile taiate, vinul si legumele congelate, se mai lasa 15 minute la foc mediu si se amesteca din cand in cand; la sfarsit adaugati sare si piper. Acest sos il puteti servi cu carne sau paste. Informatii nutritive: 145 calorii, carbohidrati 18,3 gr, proteine 15,2 gr, grasimi 0,3 gr, sodiu 286 mg. Pofta buna!