Snitelele de pui cu sos de rosii se fac foarte usor si sunt o varianta mai delicioasa la snitelele obisnuite. Ingrediente: – 4 bucati de piept de pui dezosat, fara piele; – 50 grame faina alba, – 1 lingurita amestec ierburi de Provence; – 1 lingurita de coaja rasa de lamaie; – 2 oua; – 100 grame migdale macinate; – 2 linguri cu parmezan ras; – 2 linguri ulei masline; – 1 conserva de rosii (400 de grame); – 2 catei de usturoi, – sare, piper, chimen. Mod de preparare: 1. Carnea se taie bucati potrivite, si se bate ca pentru snitele, care se dau cu sare, piper si chimen. Se amesteca faina cu ierburile de Provence si coaja de lamaie. Intr-un alt vas se amesteca ouale. Intr-un al treilea vas se amesteca migdalele cu parmezanul. 2. Bucatile de carne se dau prin faina, apoi prin ou si in final prin migdale si parmezan. Carnea se pune in tigaie, in uleiul incins si se prajeste timp de 8-10 minute, pe ambele parti, cat sa fie facuta bine. 3. Se scurg rosiile si se amesteca cu un mixer impreuna cu usturoiul curatat si uleiul de masline. Dressingul obtinut se condimenteaza cu sare, piper si se toarna peste fiecare snitel. 4. Se tapeteaza un platou cu frunze de salata si se pun snitelele peste acestea. Pofta buna!