Ingrediente: – 4 felii de bacon – 8 felii de paine din faina integrala – 4 linguri de margarina cu putine grasimi – 300 gr de oua – 70 gr lapte degresat – jumatate de lingurita de piper – esenta ( sos) ardei iute – 2 felii de branza degresata, taiate pe jumatate in diagonala Mod de preparare: Banconul se pune la microunde timp de 3 minute. Intr-o tigaie se amesteca ouale, laptele, piperul, sosul de ardei; si se pregatesc la un foc mediu timp de 2 minute. Apoi se iau de pe foc se pun feliile de branza pe deasupra, se acopera si se lasa 1 minut. Painea se prajeste si se unge cu putina margarina; baconul se taie in jumatate si se pune pe fiecare felie de paine, apoi se adauga compozitia din oua si pe deasupra o alta felie de paine; si micul dejun este simipu si delicios. Informatii nutritive: 276 de calorii, carbohidrati 30 gr, proteine 20 gr, grasimi 9 gr, colesterol 10 mg, fibre 4 gr, sodiu 745 mg. Pofta buna!