Ingrediente: 4 linguri ulei de masline 4 bucati de piept de pui, fara piele si fara os 400-600 g ciuperci taiate 50-100 g salote (ceapa mica), tocate Sare si piper Pudra de usturoi 50-100 g branza mozzarela, rasa 4 chifle 1 rosie, feliata (optional) Mod de preparare: 1. Pe un fund, taiati bucatile de piept in 2. 2. Condimentati ambele parti ale pieptului de pui cu sare, piper si pudra de usturoi in functie de preferinta. 3. Incalziti o tigaie mare si adaugati 3 linguri de ulei de masline cand tigaia este incinsa. Adaugati bucatile de piept de pui (nu trebuie neaparat toate odata) si rumeniti pe ambele parti. Luati tigaia de pe foc si acoperiti-o cu folie de aluminiu. 4. Intr-o tigaie separata, adaugati restul de ulei de masline (1 lingura) cu ciupercile si ceapa si lasati pe foc pana cand este gata. 5. In timp ce se gatesc ciupercile si ceapa, taiati ciflele in doua si prajitile putin cu ajutorul unui prajitor de paine. 6. Pe chifla aranjati astfel: bucata de piept de pui, compozitia cu ciuperci si ceapa, feliile de rosie si un strat subtire de branza mozzarela rasa. 7. Bagati la cuptorul sanwichurile (cu partea cu branza in sus) pana cand se topeste branza. 8. Puneti si cealalta parte de chifla peste partea cu branza si serviti. Acesta reteta este pentru patru portii. O portie (248 g) contine: 411 calorii, 19.9 g grasime dintre care 4.5 g grasime saturata, 11.9 g grasime mononesaturata si 2.2 g grasime polinesaturata, 79 mg colesterol, 400 mg sodiu, 499 mg potasiu, 22.2 g carbohidrati, 1.6 fibre, 0.8 g zahar, 35.0 g proteine. Pofta buna!