Sandwich cu friptura de pui

Sandwich cu friptura de pui

Cu totii suntem grabiti, mai ales atunci cand avemd e mers la servici si neglijam faptul ca dupa cateva ore lungi de munca trebuie sa mai si mancam. De cele mai multe ori ne multumim cu produse de patiserie sau mezeluri cumparate in graba pe drum, ceea ce nu este deloc sanatos. De aceeea va invit sa va luati 5 minute din timpul vostru si sa va pregatiti de exemplu un sandwich sanatos pe care sa il puteti savura in timpul zilei, la  servici. Cel mai usor este atunci cand aveti resturi de friptura de cu o zi inainte. Le puteti tranforma intr-o gustare delicioasa.

Ingrediente:

– 100 g de friptura de pui (pui la cuptor)

– 1 rosie

– 20 g branza telemea de vaca putin sarata

– 2-3 frunze de busuioc proaspete

– 2-3 frunze de patrujel proaspat

– putin ulei de masline

– putina ceapa

– putina zeama de lamaie

Mod de preparare:

Prajiti putin feliile de paine, apoi stropiti-le cu putin ulei de masline. Tiatai felii subtiri din friptura rece si asezati-le peste paine. Presarati putina branza, apoi puneti rondele de rosii si ceapa (optional).  Adaugati verdeturile si stropiti cu putina zeama de lamaie. Impachetati sandwichul sau asezati-l intr-o caserola. Bineinteles ca, dupa preferinte puteti sa faceti diferite combinatii de legume, carne si lactate.

100 de g de sandwich cu friptura de pui contine:  134 calorii,  20 g proteine, 1,3 g lipide si 7 g carbohidrati.

Pofta buna!